Art. 1 - Informații generale

SC COLDMIT SRL

RO22606637

J40/19718/2007

Adresa: Bulevardul Constantin Brancoveanu nr. 12 BUCURESTI SECTOR 4

Telefon: 0722781875

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale SC COLDMIT SRL.
Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.coldmit.ro sau colaborării în mod direct prin reprezentații companiei SC COLDMIT SRL.

Art. 2 - Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Dacă sunteți client al companiei, SC COLDMIT SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, număr de telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, cont IBAN, de exemplu comportamentul si preferinţele dumneavoastră în cadrul SC COLDMIT SRL, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul înregistrării unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod.

În cazul în care nu finalizați înregistrarea comenzii, adresa de e-mail și celelalte date furnizate nu vor fi stocate de COLDMIT SRL, iar datele completate în formular vor fi șterse automat.

Art. 3 - Scopurile și temeiurile de prelucrării

Dacă sunteți client, SC COLDMIT  SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și SC COLDMIT SRL, definit în cuprinsul Termenelor și Condițiilor [www.coldmit.ro]. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executareaa acestui contract. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și COLDMIT SRL.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea  de a respecta obligațiile legale care îi revin și deci în imposibilitatea de a vă oferi serviciile prin intermediul Site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare de la momentul înregistrării comenzii. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/sms conţinând comunicări comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al SC COLDMIT SRL de a îmbunătății permanent experiența clienților pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

Art. 4 -  Durata pentru care vă prelucrăm datele

Ca principiu, SC COLDMIT SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligaţiilor legale care revin în sarcina SC COLDMIT SRL (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, SC COLDMIT SRL va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de SC COLDMIT SRL pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

Art. 5 - Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare,SC COLDMIT SRL poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

Art. 6 - Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către COLDMIT SRL pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

Art. 7 - Drepturile de care beneficiați

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, COLDMIT SRL să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email coldmit@yahoo.com