Termeni si conditii

Termeni si condiții

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni si condiții.
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a acestora.
Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fără o notificare prealabila.

1. Definitii

Acest site este întreținut si administrat de firma SC COLDMIT SRL, care va fi denumita in continuare Societate.
Persoana fizică sau juridică care comandă și achiziționeza produse prin intermediul site-ului frigotrade.ro, este denumita Client.
Fotografiile, textele, datele tehnice, prețurile și celelalte informații care se găsesc pe site-ul frigotrade.ro, vor fi denumite in continuare continut.

2. Conținut și drepturi de autor

Societatea face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor incluse în acest site. Totuși, uneori, acestea pot conține inadvertențe punctuale.
În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă livrarea nu s-a efectuat înca.
Societatea își rezervă dreptul de a efectua orice modificări asupra site-ului coldmit.ro , structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.
www.coldmit.ro și toate informațiile conținute sunt proprietatea Societatii și a furnizorilor. Conținutul siteului este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).
Folosirea fără acordul Societatii, a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare.

3. Înregistrare ca membru

Înregistrându-vă ca membru pe site-ul www.coldmit.ro, vă obligați să:

  1. furnizați date adevărate, exacte si complete despre Dvs. așa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului
  2. mențineți și înnoiți, atunci cand situația o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte si complete. Dacă veți furniza informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Societatea are dreptul să suspende sau să desființeze contul Dvs. și să refuze toate încercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

Societatea poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să înceteze accesul Dvs. la conținutul site-ului sau la o parte a acestui continut.
Pentru înregistrarea ca membru vi se va solicita să vă alegeți un nume de utilizator și o parolă. Sunteți responsabil de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele Dvs. de utilizator fiind integral în responsabilitatea Dvs.

Trebuie să ne înștiințați imediat despre orice semn de activitate neautorizată sub numele Dvs. de utilizator.
în cazul în care administratorii site-ului vă suspendă calitatea de utilizator al site-ului, nu veți fi indreptățit la primirea niciunei despăgubiri.

4. Securitatea datelor personale

Magazinul online coldmit.ro se angajează să păstreze confidențialitatea datelor dumneavoastra conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

Datele nu vor fi transmise, vândute sau oferite la schimb către terțe persoane (fizice sau juridice) fară acordul explicit al Clientului. De asemenea, datele nu vor fi folosite in alte scopuri decât cele necesare pentru efectuarea comenzilor, facturării și transmiterea ofertelor și promoțiilor.

SC COLDMIT SRL nu iși asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații datorate erorilor sau unor eventuale probleme de securitate ale serverului ce gazduiește magazinul nostru online, sau acțiunilor unor terțe persoane.

5. Garanția produselor

Produsele vandute prin acest magazin online sunt noi, nu conțin componente "second-hand" sau reparate. Produsele sunt livrate in ambalajele originale și beneficiază de garanție 12 luni de zile. Termenul de garantie decurge din momentul facturării produsului.

Garanția comercială se acordă conform certificatului de garanție (pentru unele produse), respectiv facturii care cuprinde termenul de garanție aferent fiecărui produs.

In cazul defectarii unui produs in perioada de garantie, va trebui sa ne trimiteți un email pe adresa coldmit@yahoo.com in care să descrieți exact defectul constatat și să atașați o copie după factura de achiziționare a produsului. Un reprezentant al Societății vă va contacta telefonic, apoi vă trimite curierul la dumneavoastra să ridice produsul defect (gratuit), urmând ca acesta să fie reparat sau schimbat și apoi retrimis prin curier către dumneavoastră (tot gratuit) în termen de maximum 15 zile dacă se constată că defecțiunea se datorează unor vicii de fabricație.

Societatea este exonerată de obligația acordării garanției în urmatoarele cazuri:

  • pentru defecțiuni cauzate de greșeli de instalare sau de utilizare incorectă/neglijentă sau în alte scopuri decât cele pentru care au fost fabricate sau vândute, sau datorate suprasolicitării;
  • produsul a fost demontat sau reparat de catre personal neautorizat;
  • produsul a suferit imersii in lichide, șocuri mecanice, termice sau de orice natură sau a intrat în contact cu substanțe a căror folosire nu era necesară în procesul de înlocuire/montare;
  • în cazul în care seria și tipul produsului menționate pe etichetă nu au fost protejate și informațiile nu mai sunt vizibile - unde este cazul;
  • cuplarea echipamentelor electrice la alte tensiuni decat cele menționate pe aparat sau cuplarea incorectă, anomalii în rețeaua electrică de alimentare;

Nu beneficiaza de garanție comercială produsele consumabile, sau cele care în mod normal sunt supuse uzurii.

Garanția este valabilă doar pe teritoriul României.

Pe lângă orice alte garanții prevazute de legile aplicabile si detaliate in certificatul de garanție emis de producător, importator sau Societate, aceasta garantează Clientul împotriva oricărei non-conformitați care poate afecta produsul achiziționat, cu excepția uzurii normale.

În cazul solicitărilor nejustificate a garanției, Societatea își rezervă dreptul de a obliga Clientul la plată contravalorii manoperei de diagnosticare a produsului si a taxelor de transport corespunzatoare.

6. Conditii de returnare

Produsele comandate pe siteul frigotrade.ro pot fi returnate în termen de 14 zile de la primirea acestora, fară penalități si fără invocarea vreunui motiv, conform O.G. 34/2014. Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

Produsele se vor returna in ambalajul original și în aceeași stare în care au fost recepționate de client (in ambalajul original, cu toate accesoriile si documentele care l-au însoțit).

Returnarea produselor (costul transportului) se va face pe cheltuiala clientului. SC COLDMIT SRL va înapoia contravaloarea produselor returnate in cel mult 14 de zile de la data denunțării în scris a facturii, dar nu înainte de primirea produselor returnate.

Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Denunțarea de factură se face numai în scris către www.coldmit.ro, trimitandu-ne o cerere scrisă.

Pentru întrebări suplimentare privind conditiile de returnare, va rugăm să ne contactati.

7. Frauda

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului coldmit.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul coldmit.ro, va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor coldmit.ro și va duce la cercetarea penala impotriva celor care au încercat acest fapt.

8. Litigii

Orice litigiu apărut intre Clienti și Societate va fi rezolvată pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instanțelor de judecată din Romania.

SC COLDMIT SRL

RO22606637

J40/19718/2007

BUCURESTI, SECTOR 4Loading...
Loading...
Loading...