Camera frigorifica refrigerare 2m/1m/2.10
Calitatea produselor garantata
Un nivel ridicat de calitate va determina o satisfacție mai deplină a clientului
O cameră frigorifică este o soluție compactă și eficientă pentru depozitarea alimentelor și produselor care necesită temperaturi controlate. Este destinată atât uzului comercial (restaurante, magazine alimentare, laboratoare), cât și pentru spații de producție de dimensiuni reduse.
Caracteristici tehnice tipice
1. Volum util: 4 m³
Dimensiuni exterioare: 2 m (L) x 1.12 m (l) x 2.16 m (h) sau echivalente, în funcție de spațiul disponibil.
2. Domeniu de temperatură:
Cameră pozitivă: de la +0°C la +8°C (pentru lactate, legume, băuturi, produse proaspete,produse farmaceutice, etc.)
3. Izolație termică:
Panouri sandwich din poliuretan injectat (densitate 40–42 kg/m³), grosime 60 mm.
Finisaj din tablă galvanizatăColtare exterioare din tabla vopsita culoarea panouluiColtare ondulate siliconate in interior cu agrement in industria alimentara.
4. Ușă frigorifică:
Usa aplicata pe panotajul camerei - batanta.Balamale robuste, cu închidere etanșă și mâner ergonomic.
Garnitură pentru etanșare.
5. Sistem de răcire:
Grup frigorific monobloc split compresor extern.
Agent frigorific ecologic (R452A, R449A, R290 sau R134a – în funcție de aplicație).
Ventilatoare pentru distribuția uniformă a aerului rece.
6. Control și monitorizare:
Termostat digital cu afișaj pentru temperatură.
Protecție la suprasarcină și dezgheț automat.
7. Consum energetic:
Eficiență ridicată datorită izolației groase și a compresorului de clasă energetică superioară.
Putere frigorifica instalată: între 1,8 – 2,3 kW, în funcție de temperatură și tip de grup frigorific.
Avantaje
Capacitate optimă pentru depozitarea produselor perisabile în restaurante, magazine mici sau unități de catering.
Asigură siguranța alimentară și respectarea normelor.
Montaj rapid datorită panourilor.
Posibilitate de relocare și extindere.
Garanție și service facil.
0722781875
Caracteristici tehnice tipice
1. Volum util: 4 m³
Dimensiuni exterioare: 2 m (L) x 1.12 m (l) x 2.16 m (h) sau echivalente, în funcție de spațiul disponibil.
2. Domeniu de temperatură:
Cameră pozitivă: de la +0°C la +8°C (pentru lactate, legume, băuturi, produse proaspete,produse farmaceutice, etc.)
3. Izolație termică:
Panouri sandwich din poliuretan injectat (densitate 40–42 kg/m³), grosime 60 mm.
Finisaj din tablă galvanizată
Garnitură pentru etanșare.
5. Sistem de răcire:
Grup frigorific monobloc split compresor extern.
Agent frigorific ecologic (R452A, R449A, R290 sau R134a – în funcție de aplicație).
Ventilatoare pentru distribuția uniformă a aerului rece.
6. Control și monitorizare:
Termostat digital cu afișaj pentru temperatură.
Protecție la suprasarcină și dezgheț automat.
7. Consum energetic:
Eficiență ridicată datorită izolației groase și a compresorului de clasă energetică superioară.
Putere frigorifica instalată: între 1,8 – 2,3 kW, în funcție de temperatură și tip de grup frigorific.
Avantaje
Capacitate optimă pentru depozitarea produselor perisabile în restaurante, magazine mici sau unități de catering.
Asigură siguranța alimentară și respectarea normelor.
Montaj rapid datorită panourilor.
Posibilitate de relocare și extindere.
Garanție și service facil.